SVS SB-3000

Sofisticiranih 800W RMS sa 13-to inčnim drajverom.

Referentni učinak subvoofera dostigao je nove niže.
Nečuvene performanse referentnog subvoofera po ceni, kao i zbog njegove kompaktne veličine, razlikuju SB-3000 subvoofer od svega dostupnog. Sofisticirani RMS snage od 2500 V, 2500+ vata vršne snage Sledge STA-800D2 DSP pojačalo, inovativni novi 13-inčni SVS pokretač sa visokim izletom i optimizovani dizajn zabrtvljenog kabineta preuzimaju kontrolu nad prostorijom sa dubljim basom i većim izlaznim nivoima od onoga što je obično moguće iz relativno kompaktnog niskotonskog zvučnika. Idealno rešenje za referentne basove u audiofilnim muzičkim sistemima ili kućnim bioskopima, SB-3000 postavlja sve standarde performansi po svojoj ceni i ostavlja veće i skuplje podmornice koji trepere u zanosu.

Snaga potresanja sobe. Podzemno proširenje. Beskompromisni kvalitet zvuka.
Uz tehnologiju iz serije SVS 16-Ultra i serije 4000, pobednici skoro svake industrije i medija nagrađeni su kao vrhunski subvooferi širom sveta, SB-3000 otvara zadivljujući izlaz i ekstremno niske frekvencije sa preciznom kontrolom i tačnošću. Najnoviji SVS model ormara sa kombinovanim kombinovanim kombinuje najsofisticiraniju SVS tehnologiju subvoofera ikada razvijenu sa inovacijama koje prate trag zastakljivanja radi postavljanja novog standarda performansi subvoofera na osnovu cene i veličine ormara.

Svi novi prvi ikada 13-inčni SVS vozač sa visokim izletom – Iron Fist Ins Velvet rukavice.
Potpuno novi 13-inčni SVS drajver nudi kažnjive nivoe niskofrekventnih izlaza, istovremeno održavajući oštru brzinu u prolaznim situacijama zaustavljanjem i pokretanjem jarca s preciznom preciznošću. Konus od aluminijuma sa izuzetnim odnosom krutosti i mase i zaštićenim ekstremnim ekspresionim okruženjem osiguravaju besprekorno kretanje klipa za preciznu kontrolu i tačnost.​