KI RUBY

Slavimo 40 godina sposobnosti i strasti

Za svoju 40. Marantz godišnjicu, Ken Išivata i njegov neustrašivi tim izradili su dva audiofilska dragulja od izabranih i samostalno napravljenih komponenti, koji će doneti svu emociju muzike. KI Ruby Series je precizno napravljena i virtuozno doterana da isporuči uživanje u zvuku i pojača vaš doživljaj.

•Kolekcijski primerak • Individualni brojevi
Ograničena na 1.000 kompleta

KI Signature – KI Način

Retke su hi-fi kompanije, ako ih uopšte ima, koje mogu reći da je jedna osoba usmeravala njihov zvuk tokom četiri decenije – kao što to Ken Išivata radi za Marantz. KI Ruby SACD plejer i pojačalo su otišli dalje nego čak i standardi poput ranijih KI Signature dostignuća, otelotvorenje svog iskustva i znanja Kena Išivate. Zbog toga nose na sebi potpis Kena Išivate kao integralni deo dizajna.

PM-KI Ruby Pojačalo

PM-KI Ruby je napravljen sa samo jednim ciljem – audio izvođenjem – iz tog razloga koristi potpuno diskretan dvo-stepeni dizajn sa odvojenim strujnim napajanjima za predpojačalo i pojačalo snage da bi se smanjile smetnje, inspirisan dizajnom vrhunskog PM-10 pojačala sa njegovim moving coil/moving magnet phono sekcijom i Marantz HDAM tehnologijom za čistoću celokupnog signal.

SA-KI Ruby Super Audio CD-Plejer

SA-KI Ruby nosi u sebi DNK svojih izuzetnih prethodnika, dizajniran da dovede CD učinak Marantz modela na vrhunski nivo. Sada imamo novi klasik. SA-KI Ruby isporučuje vrstu zvuka koja može da vas približi vašoj omiljenoj muzici više nego ikada.